Webdesign Bart

Jouw website verdient de juiste aanpak!

Een professionele website maken schreeuwt om een doelgericht stappenplan. De aanpak is altijd op maat van je onderneming, je wensen en behoeften. Tijdens het hele traject heb je contact met slechts één persoon: Bart Raymakers. Deze persoonlijke aanpak werkt voor elk type onderneming!

Doelgericht stappenplan naar een professionele website

1

Een eerste, vrijblijvende afspraak

1

Vrijblijvende afspraak

De eerste keer dat we samenkomen bespreken we al heel wat. Wat zijn jouw activiteiten? Wie zijn je concurrenten en waarin kan je je onderscheiden? Welke relevante informatie zoeken potentiële klanten en hoe kan je dit op een gebruiksvriendelijke manier tonen. Op welke manier doe je ze contact met je opnemen? Is er een agenda die je wil delen? Wens je gebruik te maken van Social Media? Welke mogelijkheden zijn relevant? Welke foto's en video's zijn beschikbaar en welke ontbreken? Op welke zoekwoorden in Google wil je dat men je kan vinden? Deze en andere aspecten komen aan bod. Tenslotte wordt het doelgericht stappenplan naar jouw professionele website besproken. Dit alles vormt de basis van een transparante offerte.

Na goedkeuring van de offerte, kunnen we beginnen aan de samenstelling. Soms weet je perfect welke inhoud je wil delen op jouw website. Is dat niet zo, dan helpt Webdesign Bart je hier heel graag mee. Wanneer we een overzicht hebben van de inhoud, kan elk stukje uitgewerkt / uitgeschreven worden. Er wordt bepaald welke inhoud op welke pagina komt te staan. De eerste stappen naar de vindbaarheid in Google worden toegepast (SEO). Pas wanneer we het totale plaatje kennen, kan er overgegaan worden naar de ontwerpfase.

2

Samenstelling inhoud

2

Samenstellen van de inhoud

3

Een professioneel ontwerp

3

Een professioneel ontwerp

Er wordt, eventueel in functie van een bestaande huisstijl, een ontwerp gemaakt. De bezoekers van je website verrassen we met visueel aantrekkelijke elementen. Zodat men effectief verder leest en actie onderneemt: jouw bedrijf contacteren, een afspraak inplannen, openingsuren raadplegen, producten bekijken, ... Iedere website maak ik responsief, geschikt voor desktops, tablets en smartphones. We bespreken jouw ontwerp telefonisch of komen opnieuw samen. Het ontwerp is pas klaar wanneer je 100% tevreden bent. Uiteraard kan er nog steeds aan de inhoud gesleuteld worden..

Jouw website is pas klaar wanneer je 100% tevreden bent. Niet alleen de inhoud, de gebruikerservaring en lay-out is belangrijk: gevonden worden door Google is uiteraard een must! In de eerste weken na oplevering wordt verder gewerkt aan de SEO. Dit vraagt het nodige geduld: het duurt even wanneer wijzigingen effect hebben in Google en beoordeeld kunnen worden.

4

Oplevering

4

Oplevering

5

Wijzigingen en onderhoud

5

Wijzigingen en onderhoud

Eens je website online staat, is mijn werk nog niet klaar. Er wordt gezorgd dat jouw website perfect blijft werken. Dat kan alleen door een goed onderhoud, meermaals per jaar. Aan de inhoud kan je zelf aanpassingen doen, of je kan het aan mij overlaten. Deze worden dan op kort termijn uitgevoerd. Al jouw vragen worden steeds met spoed behandeld!

Nieuwsgierig naar dat eerste gesprek en een gratis offerte?

Je hebt niets te verliezen: Webdesign Bart biedt jou dit geheel vrijblijvend aan!

Webdesign Bart

Galgeveldstraat 29 | 3293 Diest

0456 15 62 43 | info@webdesignbart.be